Brugervenlig telefoni til erhvervslivet

Fakturering

Binding

Der er ingen binding på celfons abonnementer.

Roam like at home

15. Juni 2017 træder sidste fase af EU’s regulering af mobil roaming I kraft. Det betyder, at du ikke skal betale mere for at bruge din mobil i andre EU-lande, end du gør i Danmark.

 

Tale og SMS
Det antal minutter og det antal SMS’er, du har i din mobilpakke kan du fremover bruge frit i hele EU. Når pakkens indhold er opbrugt overgår du som i dag til fast taksering. Taksten er den samme som du betaler i DK.

HUSK, du betaler stadig for at foretage opkald til udenlandske numre – dog trækkes lokale kald fra din talepakke. Dvs. hvis du befinder dig i Tyskland og ringer til et tysk nummer, så bliver det trukket af din talepakke.

 

Data
EU har fastsat en Fair-Use grænse på dataforbrug i EU. Det betyder at det kun er en del af din datapakke som frit kan bruges i EU.

Eksempel:
Med en Mobil Flex mobil pakke kan du bruge de første 5GB data frit i EU uden at betale ekstra. Hvis du bruger mere end det, og åbner for 5GB ekstra (kr. 50,-) kan du bruge 2GB ud af de 5GB i EU uden at betale ekstra.

Hvis forbruget overstiger Fair-Use grænsen (11 GB ud af de 20 GB – bemærk, hvis du har brugt 11 GB i EU, så koster pakken kr. 299,-), overgår du til almindelig forbrugstaksering. Du modtager en SMS ved 80% og 100% udnyttelse af grænsen.

De resterende GB kan frit bruges i DK. HUSK, at du har 11 GB data, som kan bruges i EU uden at der kommer tillæg. Hvis du allerede f.eks. har brugt 12 GB data i DK inden du bruger data i EU, så har du kun 8 GB data (pakke á kr. 299) inden der kommer tillæg på.

 

Taksering
Forbrug af data ud over pakken – kr. 0,25 pr. MB
Forbrug af tale ud over pakken – kr. 0,60 pr. minut
Forbrug af SMS/MMS ud over pakken – kr. 0,20 pr. stk.
Forbrug ud over fair-use men inden for datapakken – kr. 0,056 pr. MB (kun gældende for celfon mobil flex).

Jeg kan ikke forstå min første faktura

På den første faktura på mobilabonnementer opkræver vi for oprettelse af mobilnumrene.

Fakturaerne på abonnementer vil være for et helt kvartal.

Fakturaen vil være på abonnementet fra oprettelsesdatoen og forud for det næste kvartal, samt forbrug udover abonnementer bagud for det tidligere kvartal.

Den første faktura vil ikke være magen til de andre. Den vil tage højde for at der startes på et skævt tidspunkt i kvartalet, og derfor vil der være dobbelt antal af alle abonnementerne. Dette er ikke en fejl. Det er kun fordi der tælles to perioder med, så I får en regning på præcist det antal dage abonnementet har været aktivt. Vi sender en specifikation med første faktura.

Du kan finde nærmere info og forklaring her.

Vi sidder klar med råd og vejledning

Ring til os på tlf.: 92 72 72 72