Brugervenlig telefoni til erhvervslivet

Vi laver en skræddersyet løsning,

som du kan betjene fra din mobil

Vi lytter til dine ønsker og behov, og laver en løsning som passer præcist til dig.

celfon Teleplan er en fremtidssikret kommunikationsløsning, der med sin fleksibilitet og mange muligheder kan løse udfordringerne med din virksomheds telekommunikation.

Når vi flytter hovednumre og mobilnumre over i celfons platform, kan vi programmere en løsning, som er skræddersyet til dig.

Med celfons Teleplan kan du selv vælge om du vil være 100% mobil eller have en kombineret mobil / IP løsning – uanset hvad der passer bedst til din virksomhed, får du alle de smarte funktioner i celfon Teleplan.

celfons Teleplan indeholder alle tænkelige muligheder vedr. velkomst, natstilling, kø grupper mv.

Med PC Omstillingsbordet har du bl.a mulighed for at omstille, sætte indgående kald på hold, se status på kolleger samt sende SMS. Omstillingsbordet indeholder også en statistik over indgående kald på hovednummeret – hvem har ringet hvornår, og hvem er kaldet omstillet til.

Med vores Teleplan følger også celfons mobil App til din Smartphone; med Appen kan du skifte din status, melde dig ud- og ind af forskellige køer, se status på dine kolleger samt omstille kald til dem. Du har også mulighed for selv at bestemme hvilket nummer der skal vises når du ringer ud – dit eget mobilnummer, dit direkte nummer eller firmaets hovednummer.

Med celfons Teleplan er du sikker på ikke at miste vigtige opkald – hvis ikke du kan besvare dit kald, går kaldet automatisk videre til f.eks. en kollega eller direkte til hovednummeret.

Med celfons intelligente Voicemail har du både mulighed for at modtage en SMS med informationer om at der er en Voicemail i din indbakke og som du kan ringe direkte tilbage fra, samtidig med at du modtager Voicemailen i din mail indbakke – lige til at aflytte, eller videresende.

Vi sidder klar med råd og vejledning

Ring til os på tlf.: 92 72 72 72