Internet

Vi tilbyder attraktive internetforbindelser til både virksomheden og virksomhedens medarbejdere. Vores fokus er at sikre optimale forhold for virksomhedens kommunikation med kunder og medarbejdere og kan levere løsninger baseret på både mobilt bredbånd og fiber.

Mobilt bredbånd

Med mobilt bredbånd fra Celfon får du en fleksibel internetforbindelse – både hvis du er på farten – eller er derhjemme. Med frit valg mellem Danmarks bedste netværk fra TDC og Telenor kan du med 4G og det ultrahurtige 5G få al den hastighed, du har brug for. Vi kan desuden levere et bredt udvalg af Mobile Routere, der passer til vores mobile bredbånd.

celfon omstillingsbord

Fiberforbindelse

Celfon kan levere faste fiberforbindelser over hele landet. Med en fiberforbindelse får du maksimal stabilitet og hastighed og samtidig høj sikkerhed. En fast fiberforbindelse er f.eks. et godt afsæt for en driftssikker IP-telefoniløsning – eller for et stærkt og hurtigt netværk mellem flere virksomhedslokationer.

24/7 Support

24/7 support er indbygget i alle vores internetløsninger. Det betyder, at du er sikker på altid at kunne få hjælp, hvis teknikken driller eller du blot har spørgsmål til, hvordan du får det optimale ud af din løsning.

Vi sidder klar med råd og vejledning

Ring til os på tlf.: 92 72 72 72