Kundecase: J. Hundahl

“celtrack gør os mere effektive – vi har hele tiden overblik over servicevogne, trailere og andre køretøjer. Det er også med til at give vores medarbejdere et bedre arbejdsmiljø, da vi ikke forstyrrer dem unødvendigt under igangværende opgaver”

Søren Hundahl – Indehaver af J. Hundahl

Hundahl har afdelinger i Thisted og Skive, og mange udekørende montører, som hjælper landmænd i et stort geografisk område. Derfor er det vigtigt, at værkførerne har et konstant overblik over alle køretøjer.

Dette overblik hjælper værkførerne, som kan planlægge opgaverne bedre. Hvis der opstår noget akut, kan de altid se, hvem er tættest på. Hvis kunderne ringer og spørger hvornår montøren kommer, så kan de se helt præcis hvor han er, og give kunden besked ud fra det.

Systemet giver også mulighed for dokumentation ved tvivlsspørgsmål fra kunden omkring tiden, der er brugt på opgaven. I celtrack kan en værkfører selv gå ind og se præcist hvornår og hvor længe montøren har været ved landmanden.

Der har vist sig en anden fordel ved systemet. Når værkførerne kan se hvor køretøjerne er, så kan de også se hvornår medarbejderen er i gang med en opgave, og hvornår de er på farten og opgaven er overstået. Hermed kan de vente med at ringe til montøren, når opgaven er færdig gjort. Det giver mindre forstyrrelser ude på opgaven, men også mindre pres på montøren, som kan koncentrere sig om en ting ad gangen. Dette har været med til at give et bedre arbejdsmiljø.

Hos J. Hundahl har celtrack været med til at effektivisere hele virksomheden.

Vi sidder klar med råd og vejledning

Ring til os på tlf.: 92 72 72 72