Omstillingsbord

Link til omstillingsbord
Hvordan installerer jeg omstillingsbordet

Du kan se i pdf’en, hvordan du henter omstillingsbordet. Se mere her.

Min genvej til omstillingsbordet er forsvundet

Hvis du har opdateret dit java, kan genvejen til omstillingsbordet forsvinde. Du kan se en vejledning her, hvor det bliver beskrevet hvordan du får genvejen tilbage.

Hvad er log in til omstillingsbord

Dit log in er dit mobilnummer eller IP nummer. Kode får du ved at kontakte kondeservice på 92 72 72 72 eller info@info.dk

Mit omstillingsbord opdaterer ikke

Hvis dit omstillingsbord ikke opdaterer automatisk, så har programmet kortvarrigt mistet forbindelsen til internettet. Du kan enten trykke F5 for at opdaterer, eller lukke omstillingsbordet ned, og åbne det igen.

Lille og nem vejledning til viderestilling

Du kan her finde en lille og nem vejledning til viderestilling på både app og omstillingsbord. Du kan nemt klippe det ud, som du har brug for, og have det liggende, så du nemt kan finde hjælp. Du kan finde den her.

Vi sidder klar med råd og vejledning

Ring til os på tlf.: 92 72 72 72