Mobiltelefon

Ingen dækning på mobilen

Kontakt kundeservice på tlf. 92 72 72 72.

SMS

For at kunne sende SMS, skal nummeret til beskedcentralen/SMS-centralen være indkodet på din mobiltelefon. I de fleste mobiltelefoner, er nummeret indkodet, når du køber den.Sker det, at din mobiltelefon beder om nummeret, skal du selv indkode, eller kontrollere, om det er det korrekte nummer, der er kodet ind. Nummeret til beskedcentralen/SMS-centralen er: +45 40 39 09 99.

Indstilling af voicemail

For at komme i gang med din telefonsvarer skal du ringe op til 999. Her kan du indtale din personlige hilsen, slå telefonsvareren til/fra og aktivere/deaktivere sms notifikation.Hvis du vil indtale en ny besked, skal du trykke 1. Her vil du få afspillet den besked som er på lige nu.

Hvis du ønsker at ændre dette, skal du tast 1 når stemmen siger det. Herefter skal du bare indtale og afslutte når indtalingen er færdig. Der kommer ikke noget bip, men du skal derimod bare starte med at indtale når stemmen stopper, og afsluttet kaldet efterfølgende.Du kan ringe op til 999 igen, og aflytte den nye besked. Du kan ringe op igen og tast 2 for at slå din mobilsvarer til eller fra. Du kan også ringe op igen og tast 3. Her kan du aktivere hvis du vil have en sms når der er kommet en besked. Den besked som bliver modtaget kommer i din mail. Her kan du aflytte beskeden.

Hvis du har problemer med at beskeden ikke kommer igennem, så kan du sende os en mail til info@celfon.dk, hvor du skriver hvilket nummer, du har og hvilken mailadresse, du gerne vil have sendt beskederne til.

Vi sidder klar med råd og vejledning

Ring til os på tlf.: 92 72 72 72